DNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR Lav da izbjegne dramu, Ovnu se vraća stara ljubav, Škorpija zavodi bez napora…

Ovan
Dnevni horoskop za 16. septembar donosi puno iznenađenja za ovaj horoskopski znak. Osoba koju ste otpisali vam se vraća u život, a niste sigurni kako da reagujete. I dalje gajite osjećanja, ali da li joj treba dati šansu? Pažljivo slušajte šta ima da kaže, doći će vam odgovor.

Bik
Danas imate utisak da ste nepobjedivi. Na poslu završavate važan projekat, sve ide kao podmazano, a u ljubavi ste konačno uhvatili pravac koji vama odgovara, donijeli odluke zbog kojih se osjećate bolje. Do vas stiže jedna vijest koja bi mogla da vas izbaci iz takta, ne dozvolite to.

Blizanci

Zapleli ste se „kao pile u kučine“, rastrzani ste između nekoliko poslova, a čini se da nijedan ne privodite kraju. Nedostaje vam koncetracija, fokusirajte se samo na najvažnije. Muška osoba u vašem okruženju želi ozbiljno da porazgovara s vama. Očekujte provokaciju, a bolje bi bilo da ne nasjednete.

Rak

Otaljavate posao, umorili su vas ljudi sa kojima sarađujete i već „birkate“ gdje biste mogli da budete srećniji. Zvijezde vas podržavaju, vrijeme je za promjene. Neiskrenost u ljubavnom odnosu vam se konstatno provlači kao lajt motiv. Neće biti napretka ukoliko ovo ne riješite.

Lav
Odličan dana za veće kupovine! Ako merkate nov auto, namještaj, pa čak i plac – danas je odličan trenutak da zaključite posao. Ne dozvlite da vas prijatelji uvuku u njihove male drame, imate važnijeg posla nego da se bavite ogovaranjima. Budite direktni!

Djevica

Dnevni horoskop za 16. septembar kaže da će Djevice biti nagrađene za trud i kreativnost koje pokazuju u svakom trenutku na poslu. Ovo posebno važi za one koji su nedavno promijenili karijeru. Jedna osoba pokušava da vam se nametne, niste sigurni da li želi druženje ili nešto više.

Vaga

Vaš život je španska serija! Neprestano ste na nakoj klackalici, ne možete da odlučite koja osoba vam više odgovara, koga više volite. Kad tad ćete morati da donesete ovu odluku, sve više osjećate pritisak. Skupite hrabrost i presjecite. Svima će biti lakše.

Škorpija
Danas ste posebno spremni da se uhvatite u koštac sa problemima. Rješavate ih bez poteškoća, imate jasnu viziju i dosljedno je pratite. Flert vas vreba na svakom koraku. Jednostvno, vi imate nevjerovatno jaku auru, privlačni ste suprotnom polu i nemojte da se iznenađujete što vas u svakom društvu primijete.

Strijelac

Konačno ste se opustili i prihvatili da vam je život komplikovaniji nego što ste očekivali da će biti. Svjesni ste mogućih posljedica, ali ne brinete. Bravo za vas! Ako ste u miru sa samim sobom, niko vam ništa ne može. Oslanjate se na savjete jedne ženske osobe.

Jarac

Danas ste poput sivog oblaka, gdje god da se pojavite, da li je to radno okruženje ili krug prijatelja, donosite neku težinu i teskobu. Bolje se osamite, takvi niste dobri ni sebi ni drugima. Znate šta je uzrok ovakvog stanja, samo nikako da se pozabavite rješenjem. Ne odlažite više i počnite da uživate u životu.

Vodolija
„Trese“ vas neka anskioznost, sve očekujete da će planovi i ideje koje vrlo pažljivo pokušavate da sprovedete u djelo svakog trenutka pasti u vodu. Podsvesjno osjećate da ste napravili grešku. „Premotajte film unazad“ i otkrijte šta je to što vas čini uznemirenim. Neko vas obožava!

Ribe
Dnevni horoskop za 16. septembar daje samo jedan savet Ribama – opustite se! Skloni ste teorijama zavjere, sve mislite da vam neko radi iza leđa, a zapravo ste većinu toga umislili. Izađite iz začaranog kruga sumnji i počnite da uživate u životu. Imate razloga za radost, samo treba da realnije sagledate svoj život.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima