DOBRO vam razmjerno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura  zraka je 15 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je pretežito oblačno, ima malo vedrine na istoku, kroz koje se nazire sunce sanjivo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na kraju radnoga tjedna i na sredinu rujna, a još uvijek je toplo i u duvanjskom kraju se ne dimi iz dimnjaka, što je dobro, manje će se izložiti drva. Vjerujemo da vam je bilo ugodno spavati i sanjati, a jutro jest nekako sanjivo i tko nikuda ne žuri lijepo je uz kavu sanjariti, a tko mora na posao, koga čekaju obveze, tko mora u školu, neka krene dobro raspoložen, ali bez žurbe i oprez.

Oprez je uvijek potreban u svemu što radili, a posebice u vožnji,  Jutros govorimo baš u vožnji jer su jučer, nakon male kiše putovi bili mokri i skliski pa su se jučer prijepodne dogodile dvije prometne nezgode  u razmaku od samo dva sata i to na istom pravcu Tomislavgrad-Šuica. Na sreću prošle su bez ozljeda osoba i s manjom štetom na vozilima, pa nismo ni htjeli objavljivati vijest i fotografije. Dogodilo se slijetanje s kolnika i prevrtanje vozila, vjerojatnu uslijed neprilagođene vožnje i skliske ceste.

A dolazi jesen, putevi će biti mokri, skliski, bit će i maglovito, posebice ujutro, na cesti od Mokronoga prema Šuici, pa preko Borove glave do Livna i konji su na putu…sve znate, zato vozači pazite, polako i oprezno!

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom i zahvalnošću Bogu na još jednom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima