Kad veliki The Sun pohvali mali Neum

“Riječ je o najmanjem obalnom pojasu na svijetu nakon Monaka s temperaturama u rujnu od 25 stupnjeva”, stoji u članku Jutarnjeg lista.

Dok se hrvatski turistički sektor ljuti što ih se proziva zbog visokih cijena, susjedne destinacije na tome profitiraju pa je tako britanski The Sun prije tri dana na dvije stranice objavio veliki tekst u kojem potencijalne posjetitelje poziva da umjesto u Hrvatsku u post sezoni dođu na odmor – u Neum.

– Sve radosti Hrvatske, ali upola cijene – to je naslov kojim se pokušava privući pažnja čitatelja, a Neum proziva “čudnovatim resortom” u kojemu se može spavati jesti i uživati za puno manje novca nego na hrvatskom djelu obale, ali je navodno najmanje jednako lijepo.

Istina, kažu kako je hrvatski dio obale prekrasan, no divan je i Neum – riječ je o najmanjem obalnom pojasu na svijetu nakon Monaka s temperaturama u rujnu od 25 stupnjeva, u blizini Dubrovnika i Splita te s prosječnim cijenama dvokrevetnih hotelskih soba od samo 62 funte za razliku od 140 koliko je, tvrdi autorica Laura Sanders, potrebno izdvojiti u Hrvatskoj.

Dapače, ističe se kako je u najpoznatijem neumskom hotelu Grand sobu u rujnu last minute moguće dobiti za 49 funti za noć, s doručkom i pristupom spa, a u Neumu se potom može i dobro pojesti pa tako ćevapi, kao jedno od najpoznatijih jela, stoje oko pet funti.

Objava Kad veliki The Sun pohvali mali Neum pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima